Results 1 to 8 of 8

Thread: my gallery is kaput?

  1. #1
    Now with more poop-smear Not Verified Feedback Score 8 (100%) IPD's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    Not Anymore

    Location
    Georgia
    Posts
    6,665
    Blog Entries
    2
    Thanks
    484
    Thanked 547 Times in 393 Posts

    my gallery is kaput?

    alan,

    none of the pictures in my gallery are working. i don't know why.

    -IPD.

  2. #2
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,995
    Blog Entries
    7
    Thanks
    16
    Thanked 663 Times in 251 Posts
    Should be back now.

  3. #3
    Now with more poop-smear Not Verified Feedback Score 8 (100%) IPD's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    Not Anymore

    Location
    Georgia
    Posts
    6,665
    Blog Entries
    2
    Thanks
    484
    Thanked 547 Times in 393 Posts
    still not seeing it.

  4. #4
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,995
    Blog Entries
    7
    Thanks
    16
    Thanked 663 Times in 251 Posts

  5. #5
    Now with more poop-smear Not Verified Feedback Score 8 (100%) IPD's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    Not Anymore

    Location
    Georgia
    Posts
    6,665
    Blog Entries
    2
    Thanks
    484
    Thanked 547 Times in 393 Posts
    same as i see, but there's no pics...only a bunch of gray squares. even if i click on them individually, it's still gray squares.

  6. #6
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,995
    Blog Entries
    7
    Thanks
    16
    Thanked 663 Times in 251 Posts
    I see pictures. Try opening the page, then hold shift and click the refresh button on your browser.

  7. #7
    Now with more poop-smear Not Verified Feedback Score 8 (100%) IPD's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    Not Anymore

    Location
    Georgia
    Posts
    6,665
    Blog Entries
    2
    Thanks
    484
    Thanked 547 Times in 393 Posts
    that did it. thanks. dunno what caused that in the first place. :shrug:

  8. #8
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,995
    Blog Entries
    7
    Thanks
    16
    Thanked 663 Times in 251 Posts
    the first place is that all attachments were broken since the server move

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive
Jim's (RED3KGT) Reststop
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering