Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Beyond clueless

  1. #1
    Member Not Verified Feedback Score 0 3kgt1734's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    163
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Beyond clueless

    A couple of weeks ago my car was running just fine, until I pulled into my driveway at which point it just died. I tried to start it back up and it did nothing but crank. I finally figured out I had no spark. I replaced the coilpack. Same thing, no spark. Then I replaced the CAS. The car started up and shortlly after died! And now it will just sit there and crank but not start! SO now I have spark, but no fuel. I have fuel to the rails so I assume that my injectors aren't firing?

    Here's a video of me testing the spark. That should good enough spark to star the car? correct?
    Also, in the video, what is that noise right before I crank it and right after. It happens when I turn the key to accessory

    http://tinypic.com/player.php?v=2nqwpxd&s=7

  2. #2
    Forum User verified Feedback Score 2 (100%)
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2008

    Location
    CT
    Posts
    481
    Thanks
    36
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    Just to start eliminating things, did you check all fuses under the hood? Can you verify that the pump is working?

  3. #3
    Member Not Verified Feedback Score 0 3kgt1734's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    163
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did check all the fuses under the hood. They are all good.

    I tested the fuel pump two weeks ago, and figured out I had fuel to the rails.

    I'll check again later though.

  4. #4
    SKADOOSH!!! verified Feedback Score 1 (100%) J_Parker's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2008

    Location
    Prince George
    Posts
    1,302
    Blog Entries
    4
    Thanks
    47
    Thanked 49 Times in 42 Posts
    Check your resistor pack, resistors in the ECU, and all corresponding wiring, also check to see if you've power to the injectors.
    Photobucket

  5. #5
    Member Not Verified Feedback Score 0 3kgt1734's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    163
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by J_Parker View Post
    Check your resistor pack, resistors in the ECU, and all corresponding wiring, also check to see if you've power to the injectors.
    Hold up. Do NAs have a resistor pack?

  6. #6
    Forum User verified Feedback Score 2 (100%)
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2008

    Location
    CT
    Posts
    481
    Thanks
    36
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    No just the TT's

  7. #7
    Stealth owner since '91 Feedback Score 0 Steve '92ES's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Location
    Sthrn NH/Eastern Ma
    Posts
    291
    Thanks
    4
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    try unplugging the ISC and see if it still makes that noise.

  8. #8
    Padawan garage troll Not Verified Feedback Score 1 (100%) Roybatty's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2004

    Location
    Newark, DE
    Posts
    672
    Blog Entries
    5
    Thanks
    70
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by x2percentmilk View Post
    Just to start eliminating things, did you check all fuses under the hood? Can you verify that the pump is working?


    Been down the replace things road. The basics are fuel, air and spark. You have spark, you need to verify the rest. The manual has tests for all these; but a quick run down is pump, filter, injectors. Check the simple stuff first.

    http://www.3sx.com/faq/manuals/

  9. #9
    SKADOOSH!!! verified Feedback Score 1 (100%) J_Parker's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2008

    Location
    Prince George
    Posts
    1,302
    Blog Entries
    4
    Thanks
    47
    Thanked 49 Times in 42 Posts
    Quote Originally Posted by 3kgt1734 View Post
    Hold up. Do NAs have a resistor pack?
    Oh, didn't realise yours was N/A

  10. #10
    Member Not Verified Feedback Score 0 3kgt1734's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    163
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Roybatty View Post


    Been down the replace things road. The basics are fuel, air and spark. You have spark, you need to verify the rest. The manual has tests for all these; but a quick run down is pump, filter, injectors. Check the simple stuff first.

    http://www.3sx.com/faq/manuals/
    Thanks!

    Quote Originally Posted by J_Parker View Post
    Oh, didn't realise yours was N/A
    HATER

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive
Jim's (RED3KGT) Reststop
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering