Results 1 to 5 of 5

Thread: Help needed. No start

  1. #1
    Forum User Not Verified Feedback Score 0 rawavr4's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Location
    Easton
    Posts
    359
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Help needed. No start

    Over the weekend I installed a walbro fuel pump and an adjustable FPR. I got it running today and drove it for a good hour and a half. I come home, park it for a few hours then go back out to start it. I turn the key, the starter engages for half a second, then all power to car car is lost. No crank, no dash lights, no interior lights, nothing. The battery is showing 12.6v right now. I'll be testing each fuse with a test light in a few minutes. I just need some suggestions.

  2. #2
    The one. The only. verified Feedback Score 14 (100%) stealthee's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    August 28, 2002

    Location
    SWPA
    Posts
    4,048
    Thanks
    175
    Thanked 693 Times in 523 Posts
    Check your battery terminal connections.

    [06-05, 19:29] OhioSpyderman: Brian, finding a woman is NOT the answer, you need to shop for a good VACUUM

  3. #3
    Forum User Not Verified Feedback Score 0 rawavr4's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Location
    Easton
    Posts
    359
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Just did that outside. There's some corrosion on the positive terminal. Must have got there while it was disconnected over the weekend.

  4. #4
    The one. The only. verified Feedback Score 14 (100%) stealthee's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    August 28, 2002

    Location
    SWPA
    Posts
    4,048
    Thanks
    175
    Thanked 693 Times in 523 Posts
    It may have corroded if your alternator wasn't charging for some reason too.

  5. #5
    Forum User Not Verified Feedback Score 0 rawavr4's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Location
    Easton
    Posts
    359
    Thanks
    15
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    I'll test the alternator at work this week just to be sure.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive
Jim's (RED3KGT) Reststop
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering