Results 1 to 4 of 4

Thread: No blinkers, no ECS light

  1. #1
    Forum User verified Feedback Score 4 (100%) Frostedbutts's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    207
    Thanks
    37
    Thanked 74 Times in 49 Posts

    No blinkers, no ECS light

    I recently replaced my dash and have been having a few electrical issues since then.

    Right now, most importantly, my blinkers do not work. I turn them on and nothing happens: no blinking light in the dash, no drop in voltage, no blinkers outside the car front or rear. I checked my fuses and my warning lights fuse was blown, but upon replacing it nothing has happened. I checked my interior fuses quickly and didn't see anything blown but I will pull them all and double check tomorrow.

    Any ideas on where to start with this?

    Secondly, and least important, my ECS light isn't on in my dash. It feels like it's in tour mode. Pressing the button does nothing and that's about all I've messed with it. I only really mention this because I don't know if it could be related - I've found a couple guides online of where to go troubleshooting this so I will start with that tomorrow.

    Any help is appreciated, thanks!

  2. #2
    Twin Turbo verified Feedback Score 5 (100%) GTOJOE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2007

    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,155
    Thanks
    79
    Thanked 92 Times in 76 Posts
    you forgot to plug the hazard light back in. Without it no blinkers. Can't help you with the ECS. But most likely something is not plugged in.
    1990 JDM GTO TT with Vi-PEC plug-in V44 EMS, TD04-13T's, 3SX Downpipe, MP Hi-flow cat, ARC SMIC's, Aeromotive Stealth 340LPH pump, Fuelab 515 FPR, Ninja Performance 75amp hotwire kit, oohnoo fuel loop & rail adapters, Nylon braided ethanol fuel line, NGK AFX Wideband, K&N FIPK, Iridium plugs, HKS Twin Power DLI, Turbo XS racing BOV, 3SX poly mounts, Custom 280km/h speedo.

    Waiting install
    Injector Dynamics 725cc Injectors.

    Build Thread

  3. #3
    Forum User verified Feedback Score 4 (100%) Frostedbutts's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    207
    Thanks
    37
    Thanked 74 Times in 49 Posts
    Quote Originally Posted by GTOJOE View Post
    you forgot to plug the hazard light back in. Without it no blinkers. Can't help you with the ECS. But most likely something is not plugged in.
    Well, that was it. My hazard light was plugged into where the ECS slot was, and my ECS plugged into nothing. Switched the ECS to the right connection and plugged in the hazard light and everything works now.

  4. #4
    Twin Turbo verified Feedback Score 5 (100%) GTOJOE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2007

    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,155
    Thanks
    79
    Thanked 92 Times in 76 Posts
    Sweet. glad to help :P

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
3000GT / Stealth / GTO Resources
3000GT / Stealth / GTO / Multi-site Classifieds
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive