Results 1 to 6 of 6

Thread: SSL Certificate installed.

  1. #1
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,989
    Blog Entries
    7
    Thanks
    13
    Thanked 658 Times in 251 Posts

    SSL Certificate installed.

    To those that care about such things 3sgto.org is now SSL secured. This is new so if you get an SSL or mixed content error let me know so I can fix it.

    If you have a saved link please refresh it.


    If you are on a page that has content posted by a user you will get a mixed content warning as user images may not be coming from HTTPS sites.
    Last edited by Alan92RTTT; 02-02-2018 at 10:50 AM.

  2. #2
    The one. The only. verified
    supporter
    Feedback Score 12 (100%) stealthee's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    August 28, 2002

    Location
    SWPA
    Posts
    3,824
    Thanks
    142
    Thanked 609 Times in 458 Posts
    I don't know if this is a direct result of the SSL update, but the chat isn't loading on the main forum page. It loads fine on the usercp page though.

    [06-05, 19:29] OhioSpyderman: Brian, finding a woman is NOT the answer, you need to shop for a good VACUUM

  3. #3
    The one. The only. verified
    supporter
    Feedback Score 12 (100%) stealthee's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    August 28, 2002

    Location
    SWPA
    Posts
    3,824
    Thanks
    142
    Thanked 609 Times in 458 Posts
    And now the last time I went to the main forum page it worked....

  4. #4
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,989
    Blog Entries
    7
    Thanks
    13
    Thanked 658 Times in 251 Posts
    If you used a saved link that can cause issues.

    I'll see if I can add something to fix issues from that.

  5. #5
    The one. The only. verified
    supporter
    Feedback Score 12 (100%) stealthee's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    August 28, 2002

    Location
    SWPA
    Posts
    3,824
    Thanks
    142
    Thanked 609 Times in 458 Posts
    Yeah, after I looked again it was a bookmark issue. Changed my bookmark to https and it now works properly.

  6. #6
    Administrator Feedback Score 3 (100%) Alan92RTTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Owner Since
    02/1998

    Location
    Madison Heights, Mi
    Posts
    2,989
    Blog Entries
    7
    Thanks
    13
    Thanked 658 Times in 251 Posts
    good to hear.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive
Jim's (RED3KGT) Reststop
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering