Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Gas gauge don't work

  1. #1
    Forum User verified Feedback Score 1 (100%) Amphiron's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    512
    Blog Entries
    1
    Thanks
    8
    Thanked 12 Times in 10 Posts

    Gas gauge don't work

    It just stopped after the rebuild. I'm pretty sure the sensor is all the way in the back by the pump but is there a fuse I could have blown or a something I could have messed up getting the engine in and out?

  2. #2
    Forum User verified Feedback Score 1 (100%) Amphiron's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    512
    Blog Entries
    1
    Thanks
    8
    Thanked 12 Times in 10 Posts
    Anyone? Soon enough I'm gonna run out of gas, or more likely overfill lol.

  3. #3
    Forum User verified
    Feedback Score 13 (100%) Austin@STM's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    1,249
    Thanks
    4
    Thanked 74 Times in 57 Posts
    All the other guages are working?

    -Ricer Evo 8: 8.75 @ 166 Best MPH of 167. Quickest 4G63 Powered Evo in The US!!!
    -Chris Cessna's Stock short block Evo 8: 9.76@150 Worlds Fastest Stock Motor Evo 8 and First Stock Block In The 9's!
    -Shawna's DD Evo 8: 9.97@143.88 Best MPH of 145 Full leather interior, A/C, navigation, stock brakes, cruisin 9's in style
    -Cory's Stock 7 bolt talon: 10.3@136 No crank walk here...
    -STM Stock turbo/motor Stealth RT: 10.95@127 Worlds Quyickest/Fastest and most powerful Stock turbo/ motor 3S
    -James STM built Pump gas Evo8 stock motor: 10.2@137 Stock long block, and only on pump gas!
    -Mike Faggiano Evo3 16g stock motor 1g 11.0@124 just a 16g knockin on 10's door.
    And the list goes on...

  4. #4
    Forum User verified Feedback Score 1 (100%) Amphiron's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    512
    Blog Entries
    1
    Thanks
    8
    Thanked 12 Times in 10 Posts
    yup thats the clincher lol. could not having the coolant gauge hooked up while running make the fuel pump stop working? is there even a fuse for the gauge?

  5. #5
    3si join date Jan 2002 supporter Feedback Score 0
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    happeded to me once. replaced the floater mechinism on the fp assembly, fixed the prob immediately.

  6. #6
    Forum User verified
    Feedback Score 13 (100%) Austin@STM's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    1,249
    Thanks
    4
    Thanked 74 Times in 57 Posts
    ya could just be coincidence, that guage is not on its own circuit so it shouldnt have just stopped, and all the wiring for it is in the interior from the firewall to the trank area.

    -Austin@STM

  7. #7
    Forum User Feedback Score 1 (100%)
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    1999

    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    364
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 23 Posts
    Does your low fuel light still work? My gauge doesn't work, but the light does. I figure it's the sender unit. Hasn't annoyed me enough yet to replace it. I just get gas when the light comes on and reset my trip counter at each fill-up. I'll probably do something the next time I need to replace a pump.

  8. #8
    Twin Turbo verified Feedback Score 5 (100%) GTOJOE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since
    2007

    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,155
    Thanks
    79
    Thanked 92 Times in 76 Posts
    my fuel gauge used to stop working. The needle was physically getting stuck. I removed the cluster and moved the needle to the start point and plugged it all back in and all good since then.
    1990 JDM GTO TT with Vi-PEC plug-in V44 EMS, TD04-13T's, 3SX Downpipe, MP Hi-flow cat, ARC SMIC's, Aeromotive Stealth 340LPH pump, Fuelab 515 FPR, Ninja Performance 75amp hotwire kit, oohnoo fuel loop & rail adapters, Nylon braided ethanol fuel line, NGK AFX Wideband, K&N FIPK, Iridium plugs, HKS Twin Power DLI, Turbo XS racing BOV, 3SX poly mounts, Custom 280km/h speedo.

    Waiting install
    Injector Dynamics 725cc Injectors.

    Build Thread

  9. #9
    Forum User verified Feedback Score 1 (100%) Amphiron's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Posts
    512
    Blog Entries
    1
    Thanks
    8
    Thanked 12 Times in 10 Posts
    maybe. I completely ran the car out of gas so I guess its possible it got stuck at the very bottom. But it seems like its just not getting any power it doesn't even twitch. I'll give a good flick to it :P

  10. #10
    1fstascar on 3si Not Verified Feedback Score 0 FstAsVR4's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Owner Since

    Location
    Deltona Florida
    Posts
    60
    Thanks
    24
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Same is happening to me I have a lot still unplugged in the bay. My gauge is at E but the light isn't coming on.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
3000GT / Stealth / GTO Resources
3000GT / Stealth / GTO / Multi-site Classifieds
3000GT/Stealth/GTO Event Pages
3S National Gathering
East Coast Gathering
Upper Mid-West Gathering
Blue Ridge Gathering
3000GT/Stealth/GTO Clubs and Groups
Michigan 3S
MInnesota 3S
Wisconsin 3S
Iowa, Nebraska, Kansas 3S
North California 3000GT/Stealth
United Society of 3S Owners
3000GT/Stealth/GTO Forums
3000GT/Stealth International
3000GT/Stealth/GTO Information and Resources
Team 3S
3000GT / Stealth / GTO Information
daveblack.net
The 3000GT/Stealth/GTO Web History Project
3000gt.com
3000GT / Stealth International WWWboard Archive